O nama

Dobro došli u svijet zdravlja i ljepote, u svijet EKO i BIO kozmetike CENTELLA
Ja sam Zorica Blagaić. Kozmetičarka sam postala prije 43 godine, 1972. godine, slučajno u isto vrijeme kad je u Francuskoj nastala Prva fitoaromatska linija CENTELLA....
Danas već znam da ne postoji slučajnost. Kozmetika me zanimala još dok sam imala prve prištiće, ali završila sam srednju i višu medicinsku školu i radila u zdravstvu prije nego li sam išla u školu za kozmetičarke. Svoj prvi kozmetički salon otvorila sam u prosincu 1974. godine kao božični dar siščankama.
Dograđivala sam svoje znanje odlazeći na kongrese i sajmove, čitajući stručnu literaturu, pohađajući različite seminare. Shvatila sam vrlo brzo razliku između lijepe, zdrave i njegovane kože te šminke (preparativne i dekorativne kozmetike).
 Na veliko zadovoljstvo, kako osobno, tako i svih mojim klijentica, na jednom kongresu u Parizu, sada već meni davne godine, upoznala sam meni tada novu liniju sasvim prirodnih biljnih proizvoda s kojima sam uspješno rješavala niz svakodnevnih problema u salonu i u produženoj kućnoj njezi mojih klijentica.Tako sam se vratila na početak, svojim prvim spoznajama iz najranije mladosti, uspjehu biljaka u postizanju i očuvanju ljepote.Oduševljena svakodnevnim i trajnim uspjesima u svom salonu, svoje novo znanje podijelila sam s brojnim kolegicama koje su, kako već naslučujete, bile oduševljene s tim proizvodima. Vi sada već pogađate da je to bila kozmetička linija CENTELLA. Na naslovnoj stranici „Vodića kroz kozmetičke salone“ kojeg sam objavila 1983. godine možete vidjeti mladu i zadovoljnu kozmetičarku sa Centellinim proizvodima na radnom stoliću. Jednako mlada, sada s nešto više godina i zavidnim radnim stažem, želim Vam prenijeti  svoje znanje i iskustvo.
Dakle moje iskustvo rada sa Centella proizvodima staro je preko četiri desetljeća. Naša zamisao da CENTELLU imaju isključivo kozmetičari pokazala se ispravnom; samo tako je krajnji korisnik dobio ono što njemu odgovara. Svih ovih godina imali smo izvrsne rezultate, postigli smo da se klijentela sama vraća i traži svoju CENTELLU. Tome ste drage kolegice i vi doprinijele. Preko 348 kozmetičkih salona u bivšoj državi radilo je s Centellom.
Cijela linija je u početku bila u staklenim ampulama. Kako je to nepatvorena 100% biljna kozmetika bilo je logično da se djelotvornost dragocjenih supstanci čuva kao lijek. Centella je kreirana kao hrana za kožu a to može biti samo ono što je prirodno, hranjivo iznutra i hranjivo izvana, koriste se cijele biljke u obliku destilata, njihovi ekstrakti, djevičanska ulja, esencijalna ulja, voda s izvora, a nekim proizvodima je dodan magnezij.

Četiri desetljeća je lijep period vremena, toliko radimo s istim proizvodima, istom markom, koja se širi i dopunjava, ali koja nikada ne može zastarjeti jer je prirodna.

Laboratorij u Perpignanu prati svjetske trendove, zaslužili su certifikat EKOLOŠKI i BIOLOŠKI proizvodi s kojim se ponosimo.
Centella je kao i uvijek u centru interesa onih koji znaju cijeniti istinske vrijednosti. U Europi kao i svijetu sada se traže biološki i ekološki proizvodi. Ne samo to, traži se da proizvodi ne sadrže životinjske sastojke i da nisu testirani na životinjama.
Centella je sve to.
Certifikat BIOloški dobija se ako proizvod sadrži najmanje 95 % bioloških supstanci, bez sadržaja vode, a certifikat EKOloški dobiva proizvod koji sadrži najmanje 50% bioloških tvari, bez vode.
CENTELLA ima tridesetak proizvoda s certifikatom.
Supstance prikupljene za CENTELLA proizvode imaju deklaraciju o porijeklu, latinski naziv biljaka koje su provjereno ubrane na prirodnom staništu i obrađene na najbolji naćin koji čuva njihove  učinkovite sastojke.
Cijela linija je nastala zahvaljujući jednoj kozmetičarki koja se žalila svome suprugu da nema neke naročite rezultate u svom poslu. Njezin suprug je prikupio brojne knjige, proučio biljke,okupio prijatelje i napravio  prvu na svijetu fitoaromatsku liniju za njegu lica i tijela CENTELLA. Bio je to gospodin Emil Vincent Roig. Ostao u kontaktu s kozmetičarima i ostalim stručnjacima, uvijek je dorađivao svoje recepte, širio paletu i prilagođavao našim potrebama i potrebama naših klijentica. Nakon 43 godine CENTELLA je jednako aktuelna, učinkovita, mirisna, ljekovita i nenadmašna.
 Ime je dobila i po maloj, nježnoj, skromnoj biljci CENTELLI koja daje izuzetne rezultate kod opeklina, obnavlja kolagen, čini kožu vitalnom i mladom..


Pred vama je katalog koji vam daje tek uvid u široku lepezu kozmetičkih proizvoda CENTELLA. I dalje ćete svoju kozmetiku nabavljati u svom kozmetičkom salonu.
Prvi put dajemo mogućnost nabave internetom. Ovo je profesionalna kozmetika, zato pozivamo svoje kolegice da se jave na edukaciju. Kad proučite pojedine proizvode, poučit ćemo Vas kako da ih primjenjujete u svom salonu i kako da ih preporučite za kućnu njegu.

 Ovo je Vaša kozmetika.

Srdačno Vas pozdravljam i stojim Vam na usluzi za sve što Vas bude zanimalo.

Vaša
Zorica Blagaić

E-mail: blagaic.zorica@gmail.com