Destilat morskih algi

 


DISTILLAT D’ALGUES (0410)


Sastojci:       Destilat morskih alga:
          Fucus vesiculosus
          Laminaria digitata
Ubrane na nezagađenim mjestima, f alge su čisti proizvodi, živi i izuzetno bogati aktivnim sadržajma. Destilat alga dobiva se destilacijom pomoću vodene pare pod velikim pritiskom načinom zvanim tindalizacija (po njegovom izumitelju Tyndall-u) Radi se o sterilizaciji nizom zagrijavanja na temperaturu između 600 C i 800 C te postupnog hlađenja, pa se dobro čuva u neutralnoj okolini.
Djelovanje:   Alga Morska resina (Fucus vesiculosus) jedan je od najefikasnijih
proizvoda za mršavljenje ali sadrži i hranjive sastojke : ALGINATE (koriste se zapripremu pudinga). Europski istraživači su, nakon mnogo godina proučavanja, uspjeli ukloniti alginate. Rezultat su ampule DESTILAT ALGA koji sadrže samo sastojke iz algi, koji pospješuju mršavljenje Destilat alga osim što sadrži kalcij, magnezij, fosfor, oligoelemente i vitamine, garantira krepkost, dobro raspoloženje i gipkost zglobova, kakvo do sada niste poznavali.
Uporaba:  
1-2 ampule uliti u 1½ litru pitke vode, piti tijekom dana između obroka. Za postizanje potpunog učinka ovog proizvoda, savjetuje se uravnotežena prehrana i ne povećavati unos masnoća.
Posebno bogat oligo elementima  Destilat algi pridonosi sužavanju linije tijela, vrlo djelotvoran je kod mršavljenja.
 .

Pakiranje: ampule 20x10 ml